جایزه شگفت انگیزی که در شکلات سطلی کاله قرار داده شد!

شاید تصور نکنید که شکلات سطلی کاله یک تقویت‌کننده سلامتی است، اما می‌تواند چیزهای شگفت‌انگیزی برای بدن و ذهن شما انجام دهد.

این مقاله به بررسی این موضوع می پردازد که چرا این خوراکی می تواند کلید کار در راستای اهداف سلامتی شما باشد.

در پایان، شما تضمین می کنید که شکلات تلخ را در یک نور کاملا جدید ببینید!

شکلات تلخ مانند شکلات شیری یا سفید نیست، زیرا حاوی مواد جامد شیری نیست که باعث روشن‌تر شدن رنگ شیر و شکلات سفید می‌شود.

بیشتر شکلات‌های تیره از مواد اصلی زیر ساخته می‌شوند: دانه‌های کاکائو، شکر، امولسیفایری مانند لسیتین سویا برای کمک به حفظ بافت و طعم‌دهنده‌هایی مانند وانیل.

شکلات

هر چه کاکائو بیشتر و شکر کمتری در شکلات تلخ وجود داشته باشد، طعم آن تلخ تر است.

به همین دلیل است که یک ماده پخت محبوب است و در بسیاری از دسرها یافت می شود.

درست مانند شکلات شیری و سفید، می توانید شکلات تلخ را همان طور که می آید، مستقیماً از بسته میل کنید.

می توان آن را خرد کرد، آسیاب کرد، تراشید یا آب کرد و یکی از مواد رایج در گاناش، لعاب، موس و پودینگ است.

علاوه بر این، از آنجایی که شکلات تلخ حاوی شیر بسیار کم تا صفر است، یک ماده گیاهی محبوب نیز هست.

بنابراین، ما قبلاً ثابت کرده‌ایم که شکلات تلخ مشابه شکلات شیری و سفید نیست.

اما تفاوت های اصلی چیست؟ چگونه آنها را با یکدیگر مقایسه می کنند؟

یکی از تفاوت های اصلی آن طعم و البته موادی است که برای تهیه شکلات استفاده می شود.

شکلات تلخ از مواد جامد کاکائو، کره کاکائو و شکر تهیه می شود و حاوی حداقل مقدار شیر یا بدون شیر است.

مزه اش مثل چیه؟ در مقایسه با شیر و شکلات سفید، نیمه شیرین و کمی تلخ است.

شکلات شیری حاوی شیر و چربی لبنیات بیشتری نسبت به شکلات تلخ است، به همین دلیل نام آن به این شکل است.

همچنین رنگ آن بسیار روشن تر از شکلات تیره است.