لوبیا چشم بلبلی که به آن نخود سیاه چشم می گویند نوعی لوبیا با چشم سیاه است که بیضی شکل است و به عنوان یک لوبیا چشم بلبلی برای سنگ کلیه در سراسر جهان کشت می شود و لوبیا چشم بلبلی عموماً رنگ پریده است و در گونه های مختلفی مانند قرمز، سیاه، قهوه ای، سفید مایل به کرم و غیره نیز یافت می شود.
طعم و مزه خوش طعم آن در غذاهای هندی محبوب است و با این حال، با ارزش های غذایی مختلف غنی شده است و طعم و مزه قوی لوبیا چشم بلبلی آن را به یک عنصر اصلی در غذاهای جنوبی تبدیل کرده است.
لوبیا چشم بلبلی تقریباً حاوی تمام مواد معدنی و ویتامین های ضروری مانند A، B1، B2، B3، B5، B6، C، کلسیم، مس، آهن، منیزیم، فسفر، سلنیوم، سدیم، روی و غیره است و لوبیا چشم بلبلی نه تنها برای سلامت بدن بلکه برای مو و پوست نیز مفید است.
در هند به لوبیا چشم بلبلی لوبیا یا چاولی می گویند که یکی از غذاهای برجسته در اکثر رستوران های هندی است. به سالاد، سوپ، دال و کاری اضافه می شود و اگرچه دانه های لوبیا یا لوبیا چشم بلبلی مملو از ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین هستند، اما مقرون به صرفه ترین مواد اولیه برای همه هستند.
لوبیا چشم بلبلی از نظر دارویی برای کمک به کاهش وزن، تقویت ایمنی، تسهیل هضم، رشد مو، درخشان شدن پوست و موارد دیگر مفید است.
بیایید در این مقاله به فواید لوبیا چشم بلبلی برای سلامتی، پوست و مراقبت، محتوای غذایی، جزئیات گیاهی، استفاده سنتی و بسیاری موارد دیگر بپردازیم.
لوبیا چشم بلبلی لوبیاهای مقاوم و همه کاره از جنس ویگنا هستند که می توانند در شرایط آب و هوایی سخت رشد کنند و مواد معدنی، پروتئین و ویتامین های بسیار غنی را برای آن مناطق فراهم کنند و لوبیا چشم بلبلی سبز و دراز است و در روزهای قبل، لوبیا چشم بلبلی به گاوهایی تغذیه می شد که نامی آشنا به آن داده بود.